"VII TROBADA D'ENTITATS I ASSOCIACIONS CULTURALS DE LES COMARQUES de la diòcesi de TORTOSA

"VII TROBADA D'ENTITATS I ASSOCIACIONS CULTURALS DE LES COMARQUES de la diòcesi de TORTOSA [Terres de l'Ebre, Priorat, Franja; Maestrat i Ports]

"L'Aprofitament dels recursos naturals i la seva gestió patrimonial"

10 d'abril de 2010 La Sénia

Fent una gestió que ens pugui expandir vam presentant el nostre projecte a la Jornada que es va portar a terme a la veïna població de la Sénia.

A les 9:30 recollirem la documentació. Tot seguit es va inaugurar la Jornada a càrrec de Victòria Almuni (presidenta del Centre d'Estudis Senienc), l'Alcalde Sr Victor Pla qui va donar les gràcies als més de cinquanta participants inscrits. També prengué la paraula el President de la Coordinadora de Centres d'Estudi de Parla Catalana.

Es va donar pas a la conferència del director de Serveis Territorials de Medi Ambient i Habitatge a l'Alt Pirineu i Aran.

Posteriorment Taula rodona "Experiències en el territori".

Al voltant de les 14:00 a l'espai obert presentarem el nostre projecte amb els companys del Centre de Estudis el Llisco de Mas de Barberans.






La jornada del matí va finalitzar amb un dinar al restaurant Antic Molí.



A la tarda realitzem una visita al Molí Hospital. Vam poder veure els diferents molins allí albergats (fariner, paper ,....) i visitar les dependencies.
















Resultà ser una jornada molt interessant.